Kraby Niebieskie Na Parze

Kraby Niebieskie Na Parze
Parzone niebieskie kraby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $12.9 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 125g białka, oraz 6G tłuszczu. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, żywe kraby, przyprawy do owoców morza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Gotowane na parze niebieskie kraby z czarnym imbirowym sosem do zanurzania, Piwo-kraby na parze, oraz Okra Gumbo z niebieskimi krabami i krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tuż przed gotowaniem ostrożnie umieść każdego kraba do góry nogami i włóż nóż przez skorupę, tuż za ustami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połącz 1/2 filiżanki przyprawy z owoców morza, sól, piwo i ocet w dużej garnku na dużym ogniu. Doprowadzić do silnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Zamontuj ekran na mieszance piwa i ułóż kraby na ekranie. Upewnij się, że kraby są powyżej gotującej się cieczy. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4
Kraby parowe, aż staną się jasne pomarańczowe i wszystkie niebieski / zielony kolor zniknie, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Przed podaniem posypać pozostałą 1/4 szklanki przyprawy z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn