Krabowe przysmaki to pescatarian przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pietruszkę, majonez, babeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Pikantne Krabowe Przysmaki, Angel Delights, oraz Malinowe Przysmaki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej wielkości misce do mieszania połączyć mięso krabowe, ser, masło lub margarynę, majonez, sól czosnkową i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
11 Do 12 Słodkich Papryczek Bananowych
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.