Krabowe Martini wujka Bubby może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skrzydła wujka Bubby, Ciasto z owocami morza wujka Bubby, oraz Skrzydełko miodowe wujka Bubby Bourbon musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku doprowadzić osoloną wodę do wrzenia i blanszować szparagi, umieszczając je we wrzącej osolonej wodzie na 1 minutę, a natychmiast wstrząsając je w misce z lodowatą wodą (łaźnia z lodową wodą.) Przyciąć sam spód szparagów i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odetnij górne 2 cale szparagów i odstaw do dekoracji. Pozostałe szparagi drobno posiekać. W średniej misce połącz szparagi z majonezem, musztardą, pomidorami, skórką z cytryny i sokiem z cytryny. Delikatnie złóż mięso krabowe do mieszanki szparagów i doprawić do smaku pieprzem cytrynowym i przyprawą domową. Używając dodatkowego soku z cytryny zwilż Brzeg kieliszka do martini i zanurz go w przyprawie do gotowania kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania Krabów
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Do Smarowania Wkładki
Srebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Crabmeat
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Do przygotowanej szklanki włożyć mieszaninę krabów i podawać z szczypcami szparagów, klinami cytrynowymi i oliwkami jako dekoracją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ciasto Kukurydziane
Krab
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.