Krab śmietankowy na grzance
Krab śmietankowy na grzance wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 82 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mięsa kraba, pieprzu cayenne dash, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Szynka w śmietanie na grzance, Kremowy Tunan na grzance, oraz Kremowy indyk na grzance.
Instrukcje
W 1-qt. kuchenka mikrofalowa bezpieczne danie, połączyć zupę, kraba, sok z cytryny, majeranek i cayenne. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3-4 minuty lub do podgrzania, mieszając raz.
Podawać na grzance lub herbatnikach.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które można spróbować, jest Hahn Monterey Chardonnay. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Hahn Monterey Chardonnay]()
Hahn Monterey Chardonnay
Ten zaokrąglony i giętki Chardonnay zachwyca aromatami ananasa, mango, gruszki i wanilii, które z wdziękiem ustępują miejsca smakom Zielonego banana, pieczonych jabłek i toffi. Jego obfite odczucie w ustach ujawnia delikatną kwasowość pięknie zrównoważoną z utrzymującą się nutą słodkiego masła na kremowym wykończeniu.