Krab Królewski
King Crab to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soli rękawa, jajka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to BBQ King Crab, King Crab Risotto, oraz Ptysie Z Kraba Królewskiego.
Instrukcje
Rozdzielić nogi kraba królewskiego i usunąć mięso. Odstawić.
Crack i ubić 3 jajka w płytkim talerzu ciasto.
Umieść rękaw soli w plastikowej torbie z zamrażarką i zmiażdż wałkiem do ciasta, aż będzie dobrze.
Kopać nogi kraba królewskiego w mące, jajkach, a następnie zmiażdżonych solankach.
Ustaw na pół arkusza tacy do rezerwy. Powtarzam.
Ogrzewa patelnię na średnim ogniu i dodać 3 łyżki masła. Gdy się spieni, dodaj
mięso kraba. Obróć je, aby gotować ze wszystkich stron.
Dodać czosnek i nadal gotować, aż złoty kolor.
Udekorować 3 łyżkami posiekanego szczypiorku.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.