Krab krabowy z majonezem chrzanowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz żywe kraby dungeness, musztardę pełnoziarnistą, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cracked Crab With Aioli, Krab krabowy z sosem Tamaryndowym, oraz Krab krabowy z sosem do zanurzania w kawiorze dla podobnych receptur.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.