Krab i ziele Fettucyny
Krab i ziele Fettucine mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet z białego wina, estragon, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herb Crab Quiche, Ciasta krabowe z sałatką ziołową, oraz Ciasta Krabowe Z Sałatką Ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wino, ocet, i szalotka w 2 1/2 - do 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż ciecz jest zredukowana do około 1 łyżka stołowa, o 3 protokół.
Dodaj kilka łyżek masła, stale ubijając.
Dodać pozostałe masło 1 kawałek na raz, ubijając stale i dodając każdy nowy kawałek przed poprzedni całkowicie stopił, podnosząc patelnię od czasu do czasu do ostygnięcia mieszaniny. Zmniejszyć ogień do niskiej, następnie dodać mięso krabowe i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko ogrzewane przez, O 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z ziołami, skórką, sokiem z cytryny i solą.
Tymczasem makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 3 łyżki makaronu-gotowanie wody, a następnie odsączyć makaron.
Wrzucić makaron z sosem krabowym i zastrzeżone wody do gotowania w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.