Krab Faszerowany Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Krab Nadziewane dwa razy pieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 363 kalorie, 18g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek, sól, świeże liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Krab Faszerowany Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Zapiekane Ziemniaki Faszerowane Krabem, oraz Ziemniaki Faszerowane Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Nakłuć otwory w ziemniakach widelcem i umieść bezpośrednio na stojaku piekarnika. Pieczeń aż gotowane przez, o 45 protokół, w zależności od wielkości ziemniaka.
Dodać 2 łyżki masła na patelnię.
Dodać szalotki i gotować, aż półprzezroczyste. Następnie dodać mielony czosnek i saute na patelni, aby delikatnie brązowy szalotki i czosnek.
Dodać tymianek i kraba i gotować do ogrzania. Następnie odłożyć na bok.
Obniżyć piekarnik do 350 stopni F.
Gdy ziemniaki są ugotowane i wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie z cięciem, odciąć niewielką część góry, tworząc otwór w ziemniaku.
Weź łyżkę i zgarnij miąższ do miski.
Umieść Skórki ziemniaczane na blasze ciastek i umieść w piekarniku 350 stopni F na około 5 minut, aby je wysuszyć i upewnić się, że będą chrupiące po zakończeniu.
Do masy ziemniaczanej dodać mieszankę szalotki / kraba, pozostałe masło, ser i śmietanę i wymieszać. Następnie dodać pietruszkę, sól i pieprz, do smaku. Wypełnij skorupy ziemniaków mieszaniną ziemniaków / krabów.
Piec, aż ser topi się około 35 do 45 minut.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.