Krab, Chile I Miętowe Crostini
Krab, Chile i miętowe Crostini mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z limonki, jumbo lump krabmeat, mięta stołowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Linguine z krabem, cytryną, Chile i miętą, Dziś Kolacja: Spaghetti z krabem, Chile i miętą, oraz Crostini z fetą-Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie połączyć mięso krabowe w misce z aioli lub majonezem, sok z limonki, drobno posiekaną świeżą miętę i Fresno chile lub czerwony jalape & nitlde; o. doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Łyżka około 1 łyżka mieszanki kraba na każdym tosty i udekorować cienko pokrojone świeżej mięty.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.