Krówka Czekoladowo-Malinowa Chrupka
Czekolada Krówka-Malina Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz nadzienie malinowe, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Krówka Czekoladowo-Malinowa Chrupka, Krówka Malinowa Ciemna Czekolada, oraz Krówka Z Białej Czekolady Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do temperatury 177°. w szklanym naczyniu do pieczenia o średnicy 8 cali (2-ćwiartka) delikatnie wymieszać nadzienie z ciasta i maliny.
W średniej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies i kakao.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z czekoladą.
Posypać mieszaniną malin.
Piec 40 do 50 minut lub aż soki bubble. Chłodne 15 minut.
Podawać na ciepło z lodami.