Królik Agnolotti z rozmarynem i kurczakiem Brodo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1143 kalorie, 95g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 7,62 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, świeżo parmezan, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragu z królika wolno duszonego W. ciecierzyca, rozmaryn i czosnek, Tortellini W Brodo, oraz Tortellini W Brodo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni. Opłucz nogi królika pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Królika
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić nogi w dużym holenderskim piekarniku w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć przez 1/4 cala. Top z pergaminu okrągły papier, i umieścić bezpośrednio na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Przenieść do piekarnika i gotować do mięsa, jeśli spadnie z kości, o 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)