Króliczki Bezowe
Króliczki bezowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 76 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka cukru, śmietana z kamienia nazębnego, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 7%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Veggie Bunnies, Pulchne Króliczki, oraz Króliczki Miodowe (Bułki).
Instrukcje
Umieść białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 225°.
Dodaj krem tatarski do białek jaj; ubijaj na średnich obrotach, aż się spieni. Stopniowo dodawaj cukier, po 1 łyżce stołowej na raz, ubijając wysoko po każdym dodaniu, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty.
Wytnij mały otwór w czubku torebki z ciastem lub w rogu plastikowej torby bezpiecznej dla żywności.
Przenieś bezę do torby. Rura 4-3/4-w. kształty króliczka na blachach do pieczenia wyłożonych papierem pergaminowym.
Piec 1-1 / 2 godziny lub do twardości.
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka.
Umieść w innym cieście lub plastikowej torbie; Wytnij mały otwór w końcówce torby. Uszy rur, wąsy i usta na króliczkach ze stopioną powłoką cukierków. Dołącz serca do oczu i nosa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kusza Sonoma Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.