Końcówki Wołowe I Karmelizowana Zapiekanka Cebulowa

Beef Tips & Caramelized ONION Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,47 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 64G białka, oraz 25 g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sos worcestershire, pieczeń z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka ze świeżej zielonej fasoli z karmelizowaną cebulą, Filet wołowy z karmelizowaną cebulą i śmietaną chrzanową, oraz Karmelizowana Cebula I Wołowina Loco Moco Przepis podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W dużej patelni, brązowe mięso w oleju w partiach; odcedzić.
Przenieś do nasmarowanego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Na tej samej patelni gotować cebulę na maśle na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Rozgrzej piekarnik do 325°. Mieszamy mąkę do zmieszania; stopniowo dodajemy consomme i bulion. Wymieszać z sosem Worcestershire i liśćmi laurowymi. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Przykryć i piec 1 godzinę. Ostrożnie wymieszać ze śmietaną; wyrzucić liście laurowe.
Piec, bez przykrycia, 25-35 minut lub do miękkości mięsa.
Tosty układamy na mieszance wołowej, posypujemy serem.
Piec 5 minut lub aż ser się rozpuści.