Kozie Serowo-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka

Kozie Serowo-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kurczaka z serem kozim i grzybami. Ten przepis zawiera 6 porcji z 554 kalorie, 68g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wino, masło, kozi ser i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i grzybami, Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i ziołami, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Serem Kozim I Oliwkami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny, sznurek kuchenny mandolina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
MandolinaMandolina
2
Umieść piersi z kurczaka, 1 na 1, między 2 kawałkami plastikowej folii i funt z młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż do grubości około 1/2 cala. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Trzpień grzyby i umieścić czapki i łodygi oddzielnie w robot kuchenny i proces, aż drobno posiekane. Masło roztopić na średniej wielkości patelni na średnim ogniu i dodać grzyby. Gotować, aż grzyby uwolnią swój płyn, i smażyć, aż cała ciecz wyparuje. (To się nazywa duxelle.) Dobrze doprawić solą i pieprzem. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Każdą pierś z kurczaka posmaruj kozim serem, a na wierzch duxelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Ser KoziSer Kozi
5
Zwinąć pierś i związać sznurkiem kuchennym. Doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni saute na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek i usmażyć kurczaka ze wszystkich stron. Kontynuuj smażenie, aż kurczak zostanie ugotowany i złotobrązowy, około 10 do 15 minut. Odstawić na 5 minut przed zdjęciem Sznurka kuchennego i krojeniem każdej zwiniętej piersi na 4 do 5 plasterków. Na wierzch część pozostałego duxelle i kilka łyżek sosu winnego z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać z
7
Smażone ziemniaki Fingerling, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do PodaniaSłodkie Ogórki, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Umieść shiitakes w misce do mieszania i dodaj wrzącą wodę. Pozostawić w spokoju 15 do 20 minut, aż płyn będzie bogato pachnący i nabierze ziemistego smaku grzybów. Odcedź i zarezerwuj płyn. Grzyby wyrzucić lub odstawić na inny użytek. W małej patelni saute na średnim ogniu doprowadzić płyn grzybowy do silnego wrzenia i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać wino i bulion z kurczaka, zmniejszyć o 1/2 ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zdjąć z ognia i dodać masło, obracając patelnię, aż masło zostanie włączone, a sos będzie błyszczący i błyszczący. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Używając mandoliny lub noża, pokrój ziemniaki na cienkie rundy o jednolitej grubości. Masło roztopić na dużej patelni saute na średnim ogniu i smażyć ziemniaki, aż ugotują się ze złotą, chrupiącą skórką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn