Kozie Serowo-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kurczaka z serem kozim i grzybami. Ten przepis zawiera 6 porcji z 554 kalorie, 68g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wino, masło, kozi ser i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i grzybami, Piersi z kurczaka nadziewane serem kozim i ziołami, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Serem Kozim I Oliwkami podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny, sznurek kuchenny mandolina
Umieść piersi z kurczaka, 1 na 1, między 2 kawałkami plastikowej folii i funt z młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż do grubości około 1/2 cala. Odłóż na bok.
Trzpień grzyby i umieścić czapki i łodygi oddzielnie w robot kuchenny i proces, aż drobno posiekane. Masło roztopić na średniej wielkości patelni na średnim ogniu i dodać grzyby. Gotować, aż grzyby uwolnią swój płyn, i smażyć, aż cała ciecz wyparuje. (To się nazywa duxelle.) Dobrze doprawić solą i pieprzem. Odłóż na bok.
Każdą pierś z kurczaka posmaruj kozim serem, a na wierzch duxelle.
Zwinąć pierś i związać sznurkiem kuchennym. Doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni saute na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek i usmażyć kurczaka ze wszystkich stron. Kontynuuj smażenie, aż kurczak zostanie ugotowany i złotobrązowy, około 10 do 15 minut. Odstawić na 5 minut przed zdjęciem Sznurka kuchennego i krojeniem każdej zwiniętej piersi na 4 do 5 plasterków. Na wierzch część pozostałego duxelle i kilka łyżek sosu winnego z grzybów.
Smażone ziemniaki Fingerling, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.
Umieść shiitakes w misce do mieszania i dodaj wrzącą wodę. Pozostawić w spokoju 15 do 20 minut, aż płyn będzie bogato pachnący i nabierze ziemistego smaku grzybów. Odcedź i zarezerwuj płyn. Grzyby wyrzucić lub odstawić na inny użytek. W małej patelni saute na średnim ogniu doprowadzić płyn grzybowy do silnego wrzenia i zmniejszyć o połowę.
Dodać wino i bulion z kurczaka, zmniejszyć o 1/2 ponownie.
Zdjąć z ognia i dodać masło, obracając patelnię, aż masło zostanie włączone, a sos będzie błyszczący i błyszczący. Doprawić solą i pieprzem.
Używając mandoliny lub noża, pokrój ziemniaki na cienkie rundy o jednolitej grubości. Masło roztopić na dużej patelni saute na średnim ogniu i smażyć ziemniaki, aż ugotują się ze złotą, chrupiącą skórką. Doprawić solą i pieprzem.