Kozi Ser Ziemniaczany Galette

Kozi Ser Ziemniaczany Galette
Kozi ser ziemniaczany Galette wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 235 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka pyłku kopru włoskiego, sól morska i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Kozi Ser Galette, Pomidor i kozi ser Galette, oraz Rzodkiewka Kozi Ser Galette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wrzucić ziemniaki z 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. W lekko naoliwionej patelni 10-calowej Nonstick żaroodpornej, ułóż jedną trzecią plasterków ziemniaków w zachodzącym okrągłym wzorze. Na wierzchu połowę koziego sera i kolejną trzecią ziemniaków. Powtórz z pozostałym kozim serem i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wytnij 10-calowy Okrągły pergamin lub papier woskowy. Zwilż papier, a następnie połóż go na ziemniakach. Przykryć pokrywką, która mieści się wewnątrz patelni i gotować galette na umiarkowanym ogniu przez 8 protokół, lub do złotego na brzegach, gdy papier jest obrany z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść przykrytą patelnię do piekarnika i piec przez 15 minut, lub aż ziemniaki będą po prostu miękkie, gdy Przekłute nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Zdjąć pokrywkę i pergamin i piec przez 7 minut dłużej, lub do góry jest rumiane. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi patelni i wstrząsnąć poluzować galette. Odwróć płytę na patelni, flip i włączyć galette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pyłek kopru włoskiego i szczyptę soli i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Galette pokroić w kliny i skropić olejem z kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cienki-Cienki-
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn