Kozi ser z puree z pieprzu Piquillo

Kozi ser z Piquillo pieprz Puree może być tylko przystawka szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka sera koziego, papryka piquillo, ser provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z pikantnym Puree z pieprzu Piquillo, pieczona czerwona papryka i suszone na słońcu pomidory bruschetta z prażonym puree z orzechów sosnowych i kozim serem gremolata, oraz Faszerowana papryka piquillo z kozim serem.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj paprykę piquillo i ser Asiago, aż drobno posiekasz.
Dodać kozi ser i proces do gładkiej.
Dodać do przodu: puree można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Odstawić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Podawać z: Cruditami lub krakersami lub jako nadzienie do omletów; lub cienkie z odrobiną wody i wrzucić z makaronem lub grillowanymi warzywami.