Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta

Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta
Przepis kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, tymianek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta, Ravioli z arugulanem i kozim serem, oraz Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki; sauté 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodaj rukolę; wrzucić, aż zwiędną, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
4
Przenieść mieszaninę rukoli do dużej miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać z kozim serem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser KoziSer Kozi
6
Linia 2 blachy do pieczenia z folią heavy-duty; spryskać folią z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieść 4 owijki wonton na powierzchni roboczej; Pozostałe owijki przykryj plastikiem, aby zapobiec wyschnięciu. Delikatnie posmaruj całą powierzchnię każdego opakowania białkiem jajka. Łyżka 1 obfita łyżeczka napełniania do środka każdego opakowania. Fold owijki po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Ułóż ravioli na przygotowanych arkuszach. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przykryć plastikiem i schłodzić do 1 dnia; lub przykryć plastikiem, a następnie folią o dużej wytrzymałości i zamrozić do 1 tygodnia. W przypadku zamrożenia nie rozmrażaj przed gotowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Białka JajBiałka Jaj
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Smażyć posiekaną pancettę na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiąca i brązowa. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta na ręcznik papierowy; odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj masło do kapieli na patelni; roztopić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pomidory i tymianek; smażyć, aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
TymianekTymianek
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
1
W dużej misce umieścić roztopione masło. Gotować połowę ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, około 4 minut na świeże lub 5 minut na zamrożone. Za pomocą dużego Sitka, przenieść ravioli durszlak i odsączyć; miejsce w misce z masłem i wrzucić do herbu. Przykryj, aby się ogrzać. Gotować Pozostałe ravioli w tym samym garnku wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
2
Odcedzić i dodać do miski z masłem ravioli. Wrzucić delikatnie do herbu. Podziel ravioli między miski. Rozgrzej masło pomidorowe na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj zastrzeżone pancetta i bazylia; sauté 1 minuta. SOS łyżka na ravioli; udekorować tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
RavioliRavioli
BazyliaBazylia
SOSSOS
TymianekTymianek
4
* Pancetta, włoski boczek utwardzony w soli, jest dostępny na włoskich rynkach i w delikatesach w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
BoczekBoczek
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn