Kozi Ser-Pieczone Figi Nadziewane

Kozi Ser-Pieczone Figi Nadziewane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych Fig nadziewanych kozim serem. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką figi, kozi ser, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Faszerowane Figi Z Kozim Serem, Faszerowane figi z kozim serem, oraz Grillowanie: figi faszerowane kozim serem.

Instrukcje

1
Ćwiartka 12 figi, cięcie 3/4 drogi w dół. Posmaruj figi kozim serem. Smażyć na naoliwionej patelni w temperaturze 425 przez 12 minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podawać skropione rozgrzanym miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn