Kozi ser i przyprawione orzechy włoskie na Endywie

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kozi ser i przyprawione orzechy włoskie na Endive spróbować. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz belgijskie liście endywii, sól, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Endywia faszerowana kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z buraków kiszonych i endywii z kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Rozłóż orzechy na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec 12 minut, mieszając w połowie pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Do każdego liścia rozprowadzić około 1 łyżeczki sera. Top z orzechami włoskimi.