Kozi ser i omlet chorizo
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do pudełka z przepisami, kozi ser & omlet chorizo może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga koziego sera, szczypiorku, oleju słonecznikowego i pikantnego salami. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szpinak, Kozi Ser I Omlet Chorizo, Omlet z chorizo, ziemniakami i serem, oraz Omlet Z Kozim Serem Bazyliowym.
Instrukcje
Jajka ubić w misce, następnie wymieszać ze szczypiorkiem i doprawić.
Rozgrzać olej na patelni, a następnie smażyć chorizo i chili przez 3 min lub do chrupkości. Wrzucić do miski i wymieszać z serem.
Odstawić patelnię z powrotem na ciepło, wlać jajka i gotować przez 1 min lub do momentu ustawienia według własnych upodobań, wirując jajka widelcem kilka razy, gdy zaczną się ustawiać. Połówkę omletu wymieszać z serem, polać pozostałym szczypiorkiem, następnie obrócić drugą stronę nadzienia. Pozostaw na 30 sekund, aż ser zacznie topić się na brzegach.
Polecane wino: Wino Musujące
Wino musujące to mój najlepszy wybór do omletu. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Stella Rosan Imperiale Orange Moscato z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Stella Rosa Imperiale Orange Moscato]()
Stella Rosa Imperiale Orange Moscato
Wino ma bogatą, kremową konsystencję ze zrównoważoną kwasowością, naturalnym cukrem resztkowym i aksamitną perłą. Wyraża delikatne smaki pomarańczy i cytryny na podniebieniu. Połącz z: podawaj jako pyszny aperitif, obok świeżych owoców, takich jak brzoskwinie imorele i łagodne sery z miodem z kwiatu pomarańczy. To wino jest doskonałym dodatkiem do deserów, takich jak tarty owocowe, tarty i ciasta na bazie cytrusów oraz lody z fasoli waniliowej.