Kowbojskie Tacos
Cowboy Tacos wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 94 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz konfitury morelowe, fasolkę chili, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kowbojskie Tacos, Epicurean Cowboy Spice Przetarte, Cedrowe Deski, Łososiowe Tacos, oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos).
Instrukcje
W dużej torebce zamykanej, wrzucić mięso wieprzowe z mieszanką przypraw taco aż do powlekania.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Przyprawioną wieprzowinę podsmażamy na rozgrzanym oleju, od czasu do czasu mieszając, aż wieprzowina nie będzie już różowa.
Wymieszaj fasolę, salsę i konfitury morelowe na patelni z wieprzowiną. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu do ogrzania przez, o 10 protokół.
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki wieprzowej do każdej skorupy taco, i top z pokrojonymi oliwkami.