Kourabiedes

Kourabiedes
Kourabiedes może być tylko przystawką, której szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 167 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Mieszanka mąki, migdałów, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kourabiedes, Kourabiedes-Greckie Ciasteczka Maślane, oraz Kourabiedes( Grecja): Ciasteczka Z Cukrem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
W dużej misce, ubić razem masło i cukier, aż kremowy. Ubić żółtko i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
W małej misce wymieszać mąkę i sól. Ubić do mieszaniny masła, aż po prostu połączone. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Mąka ręce, ponieważ ciasto będzie lepki. Weź około łyżki ciasta i uformuj go w półksiężyc. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
5
Piec ciasteczka przez 20 minut, lub do lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Podczas pieczenia ciasteczek do płytkiej miski wlej 2 szklanki cukru cukierniczego. Kiedy ciasteczka wychodzą z piekarnika, niech ostygną, aż będą jeszcze ciepłe, ale łatwe w obsłudze. Delikatnie zwijaj ciasteczka w cukrze cukierniczym, aby pokryć. Po ostygnięciu, w razie potrzeby posmaruj ciastka większą ilością cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn