Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane)

Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane)
Przepis kotlety ziemniaczane (nadziewane mięsem indyjskie placki ziemniaczane) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na $2.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1201 kalorii. Jest idealny do Chanuka. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, mielony kminek, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolduny białoruskie (placki ziemniaczane nadziewane mielonym mięsem), Indyjskie Nadziewane Skorupki Ziemniaków, oraz Bakłażany Faszerowane Ziemniakami Z Indyjskimi Przyprawami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć ziemniaki z zimną wodą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić, następnie wcisnąć gorące ziemniaki przez ricer, odrzucając Skórki. Doprawić do smaku solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, połączyć mielone mięso i pastę czosnkową w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w średnim rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać posiekaną cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać przecier pomidorowy i gotować, często mieszając, aż zmniejszy się i olej pęknie na powierzchni, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Dodaj kminek, kurkumę, czerwone chili w proszku i pieprz. Gotować, stale mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
KurkumaKurkuma
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
8
Dodać ocet i wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
9
Dodać cukier, sól i mięso. Gotować, ciągle mieszając, aż mięso jest pokryte mieszanką przypraw i gotowane przez i olej pęka na powierzchnię, w sumie około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
10
Dodać kolendrę i wodę. Przykryć i gotować przez dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
11
Zdejmij pokrywę i kontynuuj gotowanie, aż woda całkowicie odparuje. Doprawić do smaku większą ilością soli, a następnie przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Uformuj puree ziemniaczane w rundy o średnicy 2 1/2 cala i grubości 1/2 cala. Podnieś jedną rundę na dłoń i zrób płytkie Wcięcie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
13
Dodać 1 łyżkę nadzienia z mięsa mielonego. Delikatnie złóż boki zacieru na nadzieniu mielonym, aż zostanie całkowicie przykryte. Delikatnie spłaszczyć na dysku. Powtórz z pozostałymi ziemniakami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
14
Każdy kotlet zanurz w ubijanym jajku i zanurz w bułce tartej, a następnie przenieś na czysty duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Rozgrzać pozostały olej w średniej patelni non-stick na średnim ogniu, aż się połysk. Slide kotlety ziemniaczane delikatnie do oleju i smażyć z każdej strony, aż lekko złoty kolor, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
16
Odsączyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn