Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami

Szałwia i pekan kotlety z polędwicy wieprzowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z jeżyn, przetartą szałwią, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami, Kotlety wieprzowe z szałwią i cytrynową bułką tartą, oraz Kotlety wieprzowe panierowane z Zacierem warzywnym korzennym i sosem szałwiowym.
Instrukcje
Ocet zagotować w małym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować 6 minut lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać jeżyny konfitury i gotować 5 minut. Wymieszać z solą.
Usuń srebrną skórę z polędwicy wieprzowej, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą mięso.
Wieprzowinę pokroić na 8 plastrów.
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Wymieszać razem bułkę tartą, pekan, i szałwia w płytkiej misce.
Pogłębiać wieprzowinę w mieszaninie bułki tartej, zanurzyć w ubitych jajach i ponownie pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Ugotować 4 plastry wieprzowiny w 2 łyżeczkach. gorący olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 8 minut lub do czasu zakończenia, obracając co 2 minuty. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną i olejem.
W razie potrzeby podawać wieprzowinę na świeżym szpinaku.
Skropić mieszaniną octu; w razie potrzeby dekorować.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Reginato Malbec rosé. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!