Kotlety Z Indyka Żurawinowo-Pomarańczowego
Kotlety z indyka żurawinowo-pomarańczowego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Kotlety Z Indyka Żurawinowo-Pomarańczowego, Kotlety z indyka smażone w sosie pomarańczowo-żurawinowym, oraz Kotlety Z Indyka Żurawinowego.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu. Kotlety z indyka w mieszance mąki.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę kotlety z indyka, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Kotlety wyjąć na talerz; zachować ciepło. Powtórz proces z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oleju i kotletami z indyka.
Dodaj cebulę na patelnię i gotuj na średnim ogniu 1 minutę.
Dodaj sok i bulion; wymieszać, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia i gotować 6 do 7 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Dodaj żurawinowo-pomarańczowe pokruszone owoce i gotuj 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. SOS łyżka na kotlety.