Kotlety Z Indyka Żurawinowego

Kotlety Z Indyka Żurawinowego
Kotlety z indyka żurawinowego mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 305 kalorii, 29 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,05 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól, sok pomarańczowy, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kotlety z Indyka z Kompotem Żurawinowym, Kotlety Z Indyka Żurawinowo-Pomarańczowe i Kotlety Z Indyka Żurawiną Ze Świeżym Chavrie.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju przez około 6 minut lub do lekkiego zrumienienia. Wymieszaj żurawinę, sok pomarańczowy i ocet. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż sos zacznie gęstnieć. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Kotlety z indyka oprószyć solą i pieprzem. Używając szczypiec o długich trzonkach, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i delikatnie posmaruj ruszt grilla. Przygotuj grill do ogrzewania pośredniego za pomocą miski ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połóż indyka na patelni ociekowej i grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5–6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°. Posmaruj każdy kotlet odrobiną sosu żurawinowego; grilluj 1-2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać z pozostałym sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn