Kotlety z indyka z sosem i surowym farszem Sałatka
Kotlety z indyka z sosem i surową sałatką z farszu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 19g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mąki, oliwy z oliwek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety z indyka z sosem z patelni, Kotlety z kurczaka smażone z indyka z sosem Redeye, oraz Pierś z indyka z farszem i sosem.
Instrukcje
1
Indyka doprawiamy solą i pieprzem oraz przyprawą do drobiu. Ustaw panierkę z mąki, następnie jajko, a następnie bułkę tartą. Kotlety chlebowe i zarezerwować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Połączyć pietruszkę, seler, szalotki, jabłko, grzyby i ubierać z solą, pieprzem, sokiem z 2 cytryn, 3 łyżki oliwy z oliwek. Masło tosty chleb następnie pokroić w kostkę 1/4 cala. Wrzucić chleb i tymianek do sałatki. Zwilżyć sałatkę farszu trochę z jabłecznikiem lub sokiem i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
3 łyżki masła rozpuścić na średnim ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać mąkę i gotować 1 minutę, a następnie ubić w magazynie, doprawić solą i pieprzem oraz Worcestershire i zagęścić bulion kilka minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Fasolka Szparagowa
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, gotować kotlety 10 minut obracając raz. Jeśli patelnia jest zbyt mała, aby ugotować wszystkie 4, rezerwy 2 pod folią i dodać kolejną łyżkę oliwy z oliwek i gotować z pozostałych kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Kotlety podawać na surowej sałatce z farszem i polewać ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki