Kotlety z indyka Bubby ' s z sosem z czerwonej papryki
Kotlety z indyka Bubby ' s z sosem z czerwonej papryki to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 41g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 2 godziny. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, Miele paprykę, cebulę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Crock-Pot Indyk szpinakowy klopsik z pieczonym sosem z czerwonej papryki, Pieczeń Z Indyka Z Papryką Czerwoną, oraz Sos Barbecue Glazurowany Pieczeń Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki na klopsiki i pracować razem całkowicie ręcznie, aż wszystkie składniki są równomiernie rozłożone i mieszanina jest jednolita.
Umieścić mieszaninę mięsa w 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i kształt bochenka o 11 cali długości i 4 cali szerokości. Ważne jest, aby uformować go w ten sposób, aby gotował się równomiernie. Bochenek powinien znajdować się na środku patelni z miejscem po obu stronach na sos do basenu.
Umieścić wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka. Przykryć klopsiki sosem i pozostawić nadmiar sosu do puli wokół klopsika. Przykryj patelnię folią aluminiową, ale unikaj kontaktu z Meat loaf, pozostawiając co najmniej kilka centymetrów przestrzeni między górną częścią klopsa a folią.
Piec 45 minut, następnie odkryć i piec 45 minut dłużej.
Pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.