Kotlety Z Indyka
Kotlety z indyka to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, marchewkę, łodygę selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, Sezonowane Paszteciki Z Indyka, oraz Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać marchew, seler, cebulę i tymianek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i marchew zmiękną, o 10 protokół.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i wytrzeć patelnię czystą suchym, czystym ręcznikiem lub ręcznikami papierowymi; odstawić patelnię na bok.
Dodaj pozostałe odmierzone składniki do miski (z wyjątkiem oleju) i wymieszaj, aby połączyć. Używając rąk, uformować mieszaninę na 6 pasztecików (4 cale szerokości, około 2/3 szklanki każdy) i umieścić na blasze do pieczenia.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na zarezerwowanej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać 3 pasztecików i gotować w spokoju, aż do dna są ciemnobrązowe, o 8 protokół. Używając płaskiej szpatułki, ostrożnie odwróć paszteciki i gotuj, aż będą ciemnobrązowe z drugiej strony, o 8 minut więcej.
Przenieść na duży talerz i powtórzyć z pozostałymi pasztecikami.