Kotlety Z Grilla
Grillowane kotlety to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 38g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka soli czosnkowej, bułka tarta, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety Z Indyka, Szybkie Kotlety Z Boczkiem Zawijane, oraz Paszteciki z klopsików, ziemniaki i sos z patelni.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki ketchupu i miodu; odstawić. W dużej misce, wymieszać pozostałe 1/4 Puchar ketchup, sos Worcestershire, sól czosnkowa, pieprz i jajko. Wymieszać z cebulą i bułką tartą. Wymieszaj wołowinę, aż dobrze wymieszasz.
Kształt mieszanki wołowiny na 6 pasztecików, 3/4 cala grubości i około 3 1/2 cala średnicy. Zawiń 1 plasterek boczku wokół każdego patty; zabezpieczyć wykałaczką.
Dokładnie spryskaj stojak grillowy sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na nieogrzewanej stronie dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym (średnie ciepło). (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Grill przykryć; gotować 20 do 25 minut lub aż lekko różowy w środku. Używając szpatułki, Odwróć paszteciki.
Pędzel z mieszaniną ketchupu. Przykryć grill; gotować 5 do 8 minut dłużej lub aż termometr do mięsa włożony w środku pasztecików czyta 71° i boczek jest chrupiący.