Kotlety wołowe kefta z sałatką ogórkową

Kotlety wołowe kefta z sałatką ogórkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kotletów z wołowiną Kefta z sałatką ogórkową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, grecki jogurt, pietruszka z płaskim liściem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kefta Wołowa Z Melonem, Babeczki z babeczkami i kokosem z tropikalną sałatką z Mango i ogórkiem, oraz Imbirowe Paszteciki Wołowe Z Sałatką Z Makaronem Limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
2
Połącz wołowinę, 1/4 szklanki pietruszki, kolendra, a następnie 5 składników w średniej misce. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połącz ogórek i ocet w średniej misce; dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połączyć jogurt, pozostałe 2 łyżki pietruszki, sok i pieprz w małej misce; wymieszać trzepaczką. Ułóż 1 patty i 1/2 szklanki mieszanki ogórka na każdym z 4 talerzy. Do każdej porcji dodać około 2 łyżki sosu jogurtowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
JogurtJogurt
SokSok
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać po 2 kliny pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn