Kotlety wieprzowe ze świeżym pomidorem, cebulą, czosnkiem i fetą
Kotlety wieprzowe ze świeżym pomidorem, cebulą, czosnkiem i fetą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 35g białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 630 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, sól, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Kotlety wieprzowe ze świeżym pomidorem, cebulą, czosnkiem i fetą, Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, oraz Kotlety wieprzowe ze złotą Portulaką i świeżym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować na złoty kolor. Odstawić.
Rozgrzać 1/2 łyżki oleju na patelni. Kotlety schabowe przyprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku i umieścić na patelni. Gotować do pożądanej doneness. Odstawić i ogrzać.
Rozgrzać pozostały olej na patelni. Powrót cebuli na patelni, i mieszać w pomidory, czosnek, i bazylia. Gotować i mieszać około 3 protokół, aż pomidory będą miękkie.
Wymieszać z octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem. Top kotlety z mieszanką cebuli i pomidorów, i posypać serem feta do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.