Kotlety Wieprzowe Z Wiejskiej Musztardy
Kraj musztarda przetarł kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 298 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Mieszanka świeżych liści pietruszki, czosnku, przyprawy ziołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżką wynik 70% to danie jest solidne. Spróbuj Musztardowa wieprzowina w sosie Jeżynowo-musztardowym i przyprawionych frytkach z piekarnika, Chili Rubbed BBQ Schab Chops, oraz Kotlety Schabowe W Chili podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć musztardę, ziołową przyprawę ogrodową, czosnek, miód i posiekaną natkę pietruszki. Rezerwa 1/4 szklanki rub do serwowania.
Przenieść mieszaninę musztardy do zamykanej plastikowej torby.
Dodać kotlety wieprzowe i dokładnie pokryć mieszaniną musztardy.
Niech kotlety schabowe siedzieć przez co najmniej 5 minut lub tak długo, jak przez noc, w lodówce, przed grillowaniem.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Grillować kotlety przez 6 do 7 minut z każdej strony.
Przełożyć na półmisek i podawać posypane zarezerwowaną masą.