Kotlety wieprzowe z sosem Barbecue Hoisin-Melasa

Kotlet schabowy z sosem Barbecue hoisin-Melasa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Kotlety schabowe zapiekane w sosie Melasowo-śliwkowym, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue.
Instrukcje
Połącz cukier i melasę w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 minuty lub do roztopienia cukru, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać hoisin, ocet, 1 łyżka sosu sojowego, i czosnek; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z musztardą. Trzymaj ciepło.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posypać wieprzowiną 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować przez 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Dodać wieprzowinę do mieszanki hoisin, obracając się do płaszcza. Trzymaj ciepło.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 2 protokół lub aż zwiędnie.
Cebulę wyjąć z patelni; posiekać.
Cebulę połączyć, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i ryżu; podawać z wieprzowiną.