Kotlety wieprzowe z pieczarkami Marsala

Kotlety wieprzowe z dzikimi grzybami Marsalan to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, pieprz, kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety wieprzowe z pieczarkami Marsala, Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym Marsala, oraz Kotlety wieprzowe z kremowym sosem Grzybowo-karmelizowanym z szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju; zawirować do herbu.
Dodać grzyby i 1/4 łyżeczki soli; smażyć 8 minut.
Dodaj Marsala; gotować 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać śmietanę i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Posyp kotlety pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać kotlety; gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Umieść 1 kotlet na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 1/2 mieszanki grzybowej szklanki.