Kotlety wieprzowe z musztardą i rozmarynem
Kotlety wieprzowe z musztardą i rozmarynem zajmują mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 294 kalorie, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 58 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną musztardę, ocet balsamiczny, tłusty ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Kotlety schabowe z musztardą, rozmarynem i kaparami, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem Musztarda, oraz Rosemary-Musztarda Wieprzowa Z Brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać musztardę, olej, czosnek, liście rozmarynu, ocet i trochę czarnego pieprzu. Przełóż do dużej torebki, a następnie dodaj kotlety wieprzowe. Natrzeć, zapiekać i marynować przez 3 godziny.
Odcedzić kotlety z marynaty. Następnie można go wycisnąć z worka i wymieszać z niewielką ilością zimnej wody, aż będzie cieknący. Aby gotować na patelni, podgrzać patelnię, aż dobry ogień wzrośnie i gotować przez 10 minut, obracając raz lub dwa razy. Gdy gotują, szczotkuj od czasu do czasu sokami z marynaty.
Zdjąć z ognia i doprawić solą. Aby mięso nieco się rozluźniło, pozostawić je luźno przykryte folią na około 10 minut przed podaniem.