Kotlety wieprzowe z koperkiem i miodem
Kotlety wieprzowe z koperkiem i miodem wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kotlety wieprzowe, Koper, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z sałatką ogórkowo-koperkową, Kotlet Schabowy Panierowany Z Sosem Śmietanowo-Koperkowym, oraz Kotlety Wieprzowe Z Miodem Sojowym.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Po jednej stronie każdego kotleta rozprowadzić 1/2 łyżeczki miodu.
Na miód posypać szczyptą koperku.
Umieść kotlety wieprzowe miodu stronie w dół na patelni, i płaszcz górne strony kotlety z pozostałym miodu i koperku. Gotować przez 5 minut z każdej strony, lub aż rumiane na zewnątrz, i kotlety osiągnęły pożądany stopień doneness.