Kotlety wieprzowe z koperkiem i miodem

Kotlety wieprzowe z koperkiem i miodem
Kotlety wieprzowe z koperkiem i miodem wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kotlety wieprzowe, Koper, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z sałatką ogórkowo-koperkową, Kotlet Schabowy Panierowany Z Sosem Śmietanowo-Koperkowym, oraz Kotlety Wieprzowe Z Miodem Sojowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Po jednej stronie każdego kotleta rozprowadzić 1/2 łyżeczki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiódMiód
3
Na miód posypać szczyptą koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
KoperKoper
4
Umieść kotlety wieprzowe miodu stronie w dół na patelni, i płaszcz górne strony kotlety z pozostałym miodu i koperku. Gotować przez 5 minut z każdej strony, lub aż rumiane na zewnątrz, i kotlety osiągnęły pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MiódMiód
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn