Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym

Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym
Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 326 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis z Kraft Recipes ma 17 fanów. Mieszanka kolendry, olej, krakersy ritz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym, Kotlety wieprzowe po tajsku z orzechami i Panko, oraz Kotlety Wieprzowe Z Orzechami Laskowymi W Sosie Morelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy krakersów i 1/4 szklanki kolendry w talerzu pie. Kotlety zanurz w jajku, a następnie w mieszaninie okruchów, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego kotleta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać 3 kotlety; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (145F).
4
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powt. z 1 łyżką. pozostałego oleju i pozostałych kotletów; zdjąć z ognia, a następnie odstawić 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W międzyczasie rozgrzać pozostały olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 min. albo aż do złotego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
7
Dodać bulion, masło orzechowe, paprykę i cukier; wymieszać. Zagotować na średnim ogniu; dusić na średnim ogniu 3 min. lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
8
Podawać kotlety z sosem, orzechami i pozostałą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn