Kotlety wieprzowe z kakao i Chile
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Jeśli 54 grosze za porcję spada w budżecie, kakao-i-Chile-wcierane kotlety wieprzowe może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, oliwy z oliwek, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kakao i Chile, Kotlety wieprzowe z kakao-chile, oraz Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wodę z czerwonym pieprzem i 1 1/2 łyżeczki soli i mieszać, aż sól rozpuszcza.
Dodać kotlety schabowe i pozostawić do solanki w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Rozpal grilla i stwórz chłodną strefę. (W przypadku grilla węglowego węgle zgrabiamy z jednej strony; w przypadku grilla gazowego pozostawiamy jedną stronę nieoświetloną.) W misce wymieszać kakao, cukier i proszek ancho z 1 łyżką soli.
Odcedzić kotlety wieprzowe i osuszyć, usuwając kawałki pokruszonego pieprzu.
Szczotkuj obficie oliwą z oliwek.
Kotlety schabowe zwiń w kakao rub i klepać, aby pomóc mu przylegać. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 4 minuty, obracając kotlety raz lub dwa razy, aż lekko rumiane.
Kotlety przełożyć do strefy chłodnej, przykryć i grillować przez około 15 minut, aż termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony na środku kotleta zarejestruje 135 dla średniego mięsa.
Odstawić kotlety na 10 minut przed podaniem.