Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kotlety wieprzowe jabłko może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 116g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 970 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.36 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz wodę, mieloną musztardę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Podsmażyć cebulę na oleju przez 1 minutę, lub do miękkości.
Cebulę wyjąć i odstawić na bok. Brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach w oleju.
Umieść kotlety w naczyniu do pieczenia 8x12 cali i posyp je solą i pieprzem. Kotlety przykryć jabłkami i ugotowaną cebulą.
W małej misce, połączyć brązowy cukier, musztarda, goździki i wody.
Polej kotlety. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 45 minut. Smacznego!
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.