Kotlety Wieprzowe Z Grilla W Winie
Wine Infused grillowane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 615 kalorii, 49g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól kuchenna, gotowanie wina, center cut kotlety wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe z winem i czosnkiem, Kotlety wieprzowe w sosie z czerwonego wina, oraz Kotlety wieprzowe z czosnkiem i jabłkami w winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby nasz napar o Smaku solanki, wlej około 2/3 szklanki wina do gotowania do szklanki. Wymieszać z rozmarynem i czosnkiem. Mikrofalówka na wysokości 1 minuta. Schłodzić do temperatury pokojowej-co najmniej 30 minut, mieszając raz lub dwa razy. (Lub umieścić szklankę w łaźni z lodem, aby schłodzić szybciej; od czasu do czasu mieszać.)
W międzyczasie wlej pozostałe wino do gotowania Holland House do niemetalicznego pojemnika lub miski, która jest wystarczająco szeroka i głęboka, aby pomieścić 4 kotlety.
Dodaj cukier, sól i pieprz; mieszaj, aż cukier i sól rozpuszczą się. Wymieszać schłodzony napar Smakowy.
Kotlety schabowe umieścić w solance, aby były całkowicie zanurzone. Przykryć i przechowywać w lodówce 18 do 24 godzin, obracając kotlety co najmniej raz.
Rozgrzej grill na średnim ogniu, 325-350 stopni F. Ułóż węgle do grillowania kotletów na pośrednim ogniu.
Odcedzić kotlety i wyrzucić solankę. W razie potrzeby pocierać obie strony kotletów proszkiem ancho chile. Grill 10 minut; włączyć i grill 4-6 minut więcej lub do temperatury wewnętrznej 140 stopni F.
Wyjąć, przykryć folią i odstawić na 5 minut przed podaniem.