Kotlety Wieprzowe Z Grilla W Beer-Brined
Kotlety schabowe z grilla z piwem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, melasę o łagodnym smaku, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Grilla W Beer-Brined, Jalapeño I Kotlety Wieprzowe Z Piwem, oraz Kotlety wieprzowe z sosem piwnym z marmoladą cebulową.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki wody, piwo, 1/4 szklanki grubej soli, cukier i melasę w dużej misce. Mieszaj do rozpuszczenia soli i cukru. Wymieszać z lodem.
Umieść kotlety schabowe w dużej plastikowej torebce.
Zalać solanką do piwa kotletami schabowymi; uszczelnić worek. Przechowywać w lodówce 4 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Kotlety schabowe wyjąć z solanki piwnej; osuszyć.
Wymieszać czosnek, pieprz, 2 łyżeczki soli i szałwii w małej misce. Mieszankę czosnkową pocierać po obu stronach kotletów wieprzowych. Grilluj kotlety wieprzowe, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka kotletów rejestruje 145 ° F do 66°, około 10 minut na stronę, od czasu do czasu przesuwając kotlety do chłodniejszej części stojaka, jeśli zostaną spalone.
Przenieść kotlety na talerz; przykryć folią i odstawić 5 minut.