Kotlety Wieprzowe Z Grilla Chili-Limonka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z grilla z chili-limonką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 187 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, sól czosnkową, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety schabowe grillowane z kminkiem i limonką, Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Ananasem Chili, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z sosem czosnkowo-limonkowym.
Instrukcje
Podgrzewać zamknięty grill kontaktowy przez 5 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj wszystkie składniki przyprawowe.
Wymieszać równomiernie po obu stronach każdego kotleta schabowego.
Gdy grill jest podgrzewany, umieść kotlety schabowe na dolnej powierzchni grilla. Zamknij grill; gotować 5 do 7 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku. W razie potrzeby posypać wieprzowinę posiekaną świeżą kolendrą i podawać z limonkami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.