Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowo-szałwiowym
Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowo-szałwiowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Jeśli masz seler, rodzynki, sok jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Jabłkiem I Szałwią, Schab Nadziewany Szałwią Jabłkową, oraz Schab Nadziewany Jabłkowo-Szałwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; gotować 3 do 4 minut lub aż chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać jabłko, rodzynki i sok jabłkowy; gotować 2 do 3 minut lub aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wymieszać w mieszance farszu.
Rozprowadzić mieszaninę w rozpylonym naczyniu do pieczenia. Top z kotletami schabowymi. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec pod przykryciem przez 30 minut.
Odkryj naczynie do pieczenia; kotlet schabowy posmaruj galaretką.
Piec przez 15-20 minut lub do momentu, aż kotlety schabowe zostaną dokładnie podgrzane.