Kotlety wieprzowe z dyni, Eskarole i orzechami włoskimi

Kotlety wieprzowe z dyni, Eskarole i orzechami włoskimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kotlety wieprzowe z dyni, Escarole, i orzechy włoskie spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 381 kalorii, 33g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Przyprawione kotlety wieprzowe z dyni, Kotlet schabowy z jabłkami cynamonowymi i dyni, oraz Pieczone Kotlety Schabowe I Dyni Z Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Kotlety wieprzowe Rub Z 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz i gotować na złoty kolor z jednej strony, o 3 protokół. Podczas gdy wieprzowina gotuje, rdzeń i z grubsza posiekać escarole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
EscaroleEscarole
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Dodaj 2 łyżki. bulion, ocet, brązowy cukier i pozostałe 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz do patelni i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj szalotki, squash, szałwia, i escarole do patelni. Gotować, aż escarole zwiędnie, o 5 protokół, mieszanie od czasu do czasu z szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
SzalotkaSzalotka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię w piekarniku i piecz, odsłonięty, aż squash będzie po prostu miękki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i dopasować wieprzowinę, rumianą bokiem do góry, między warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Skropić pozostały bulion na mieszaninie i posypać orzechami włoskimi na wierzchu. Powrót do piekarnika i piec, odkryte, aż warzywa zaczną się złociste i wieprzowina jest gotowane przez, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn