Kotlety wieprzowe z dodatkiem ziół
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 71 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, brązowy cukier, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kotlety Wieprzowe Solone W Ziołach, Kotlety wieprzowe polane pomarańczą z farszem ziołowym, oraz Kotlety Wieprzowe Solone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej niemetalowej misce, połączyć wszystkie składniki solanki; dobrze wymieszać.
Dodać kotlety wieprzowe. Przykryć miskę; przechowywać w lodówce 6 do 8 godzin marynować. W małej misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Odstawić.
Kotlet schabowy wyjąć z solanki; wyrzucić solankę. Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami. Po obu stronach kotletów schabowych wcierać brązową mieszankę cukrowno-ziołową.
Gdy gotowy do grillowania, umieścić kotlety wieprzowe na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 20 do 25 minut lub aż Nie różowy w centrum, obracając raz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.