Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury

Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać sól, tymianek, bulion wołowy mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać konfitury z malin, można śledzić to danie główne z Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chile Indyk z klonową glazurą Bourbon, Piersi Z Kaczki Z Ancho Chile Dulce De Leche, oraz Grillowane kotlety z dziczyzny z sosem Ancho Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając. Mieszankę przypraw Rub równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj bulion do patelni i gotować przez 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj konfitury na patelnię; gotuj 1 minutę lub do lekko grubego, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Umyj wieprzowinę glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn