Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać sól, tymianek, bulion wołowy mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać konfitury z malin, można śledzić to danie główne z Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chile Indyk z klonową glazurą Bourbon, Piersi Z Kaczki Z Ancho Chile Dulce De Leche, oraz Grillowane kotlety z dziczyzny z sosem Ancho Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając. Mieszankę przypraw Rub równomiernie na wieprzowinie.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Dodaj bulion do patelni i gotować przez 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj konfitury na patelnię; gotuj 1 minutę lub do lekko grubego, stale mieszając trzepaczką.
Umyj wieprzowinę glazurą.