Kotlety wieprzowe w sosie kukurydzianym
Cream Corn Pork Chops to bezglutenowe, bezmleczne i pełne 30 dań głównych. Za 2,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji o wartości 362 kalorii , 33 g białka i 10 g tłuszczu każda. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup kremową kukurydzę, sól i pieprz, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 67% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pork Chops with Garlic Cream , Grilled Pineapple Pork Chops i Baked Stuffed Pork Chops .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Rozłóż kukurydzę na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie połóż kotlety wieprzowe na kukurydzy. Wciśnij kotlety w kukurydzę. Przykryj naczynie folią aluminiową i piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie 145 stopni Fahrenheita (63 stopnie Celsjusza).