Kotlety wieprzowe w sosie kukurydzianym

Kotlety wieprzowe w sosie kukurydzianym
Cream Corn Pork Chops to bezglutenowe, bezmleczne i pełne 30 dań głównych. Za 2,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji o wartości 362 kalorii , 33 g białka i 10 g tłuszczu każda. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup kremową kukurydzę, sól i pieprz, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 67% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pork Chops with Garlic Cream , Grilled Pineapple Pork Chops i Baked Stuffed Pork Chops .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Rozłóż kukurydzę na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie połóż kotlety wieprzowe na kukurydzy. Wciśnij kotlety w kukurydzę. Przykryj naczynie folią aluminiową i piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie 145 stopni Fahrenheita (63 stopnie Celsjusza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn