Kotlety wieprzowe w sosie gruszkowo-Dijon

Kotlety wieprzowe w sosie gruszkowo-Dijon
Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 28 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę Poupon dijon, sól, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z sosem Dijon, Kotlety wieprzowe w sosie żurawinowym, oraz Kotlety Wieprzowe W Sosie Ziołowym Dijon.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i pieprz wymieszać w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2
Dodać kotlety; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony każdego kotleta.
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kotlety; gotować 5 do 7 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia.
5
Usuń kotlety z patelni, zastrzegając kapie w patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wino do patelni. Doprowadzić do wrzenia, mieszając często poluzować rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać gruszki; powrócić do wrzenia. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. lub do momentu zagęszczenia sosu. Łyżka na kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn